Saal – voor congressen en evenementen

In de congreszaal Saal (200 m2) zijn regelmatig evenementen, zoals de aftrap van een nieuw schoolseizoen. In deze evenementenzaal kunnen maximaal 220 mensen. Ook hier zijn verschillende opstellingen mogelijk. Wil je evenement voor meer mensen organiseren, dan kun je gebruik maken van Het Plein. Wil je verder geholpen worden of meer weten wat we voor je kunnen doen, neem dan contact met ons op. Dan kun je ook vragen naar ons best passend aanbod voor jou.

Offerte Saal Aanvragen

Waar wordt Saal voor gebruikt?

Saal wordt verhuurd voor grotere evenementen zoals de jaarlijkse aftrap van het nieuwe schoolseizoen. In Saal vindt bijvoorbeeld de maandelijkse kickoff plaats van onze Social Friday: elke laatste vrijdag van de maand een middag voor ondernemers met veel keuze aan workshops en een netwerkborrel nadien.

Congressen, evenementen, brainstormsessies

Zoals je ziet is Saal prima te gebruiken als congreszaal om met meerdere groepen te werken of te brainstormen. Saal kan samen met alle andere zalen gereserveerd worden voor evenementen voor 450 deelnemers. Vraag hiervoor onze scherp geprijsde offerte op.

Opstellingsmogelijkheden Saal

  • Theater: tot 220 personen

Wie boekten Saal ook?

Zo zijn onder andere Stichting Wonderlab, Philips Lighting, Natuurmonumenten, Coram International en het Summacollege  erg te spreken over Saal.

Wat een uitstekende service. Speciaal complimenten voor de gezonde en heerlijke lunch met pure producten. De performance en gastvrijheid van de chef heeft enorm bijgedragen aan de ervaring van de dag.
Yves van Veen van Frisse Blikken

Zoek je een kleinere ruimte dan Saal?

Wil je een presentatie geven maar vind je Saal te groot? Dan is Theater wellicht een betere optie.
Saal is uitgerust met een katheder en diverse audiovisuele middelen, waaronder 2 projectieschermen. Tip: de beamerinstellingen zijn in Saal 16:10.
Tevens is airco aanwezig.

Deel deze zaal!