Hoogte – robuust, inspirerend en zakelijk

Hoogte, een unieke vergaderruimte met een brainstormmachine om tot op grote Hoogte te komen. Typische steampunk elementen prikkelen de zintuigen en brengen je op nieuwe ideeën. Een ideale unieke vergaderruimte voor Startups en projectteams. Je regelt en beheert een boeking volledig zelf via ons boekingssysteem.
Bekijk deze ruimte virtueel

Opstellingsmogelijkheden

Hoogte heeft een vaste opstelling voor maximaal 12 personen. Een verrijdbare flatscreen met daaraan gekoppelde beamer kan bijgeboekt worden.

Stijl en aankleding

Hoogte heeft een stoere mannelijke uitstraling. Aan de muren zijn diverse kunstelementen geplaatst welke ook functioneel gebruikt kunnen worden. Er staan stevige houten tafels en een diversiteit aan stoelen. Ook een loungebank en voetbalspel ontbreken niet.Inspiratie voor Hoogte is ontstaan door het ontwerp van het Ideetorium en de Serendipitymachine.

Wil je een ander type vergaderzaal?

Bekijk dan ons totaalaanbod. Echte aanraders zijn Park, Verbeelding, Verder en Kaf & Koren.

Serendipiteit

Serendipiteit is afgeleid van het Engelse ‘serendipity’ en betekent zoveel als iets ontdekken of uitvinden waar je niet naar op zoek was. Veel ontdekkingen en uitvindingen zijn op die manier gedaan, dit hoort bij ons S2M concept.

Om Hoogte te boeken ga je vanaf dit punt gebruik maken van de boekingssoftware van www.Seats2meet.com. Dit systeem past de vergaderruimte aan op datum en aantal bezoekers. Als de ruimte reeds geboekt is, stelt het systeem je een andere ruimte voor.
Direct boeken

Deel deze zaal!