Seats2meet Eindhoven Strijp-S Boord

Boord – chique, comfortabel en zakelijk

Boord (42m²) is een chique, comfortabele en zakelijke vergaderruimte met een knipoog naar het industriële verleden. De boardroom heeft een comfortabele en luxe uitstraling. Door de uitstraling kun je denken dat deze ruimte duur is. Het tegendeel is waar. Maar geloof ons niet, ervaar het zelf.

Eenvoudig zelf Boord boeken

Voor zakelijke bijeenkomsten en managementoverleg

Goed, een meer zakelijke vergaderruimte zul je niet snel vinden. Heerlijk licht, goede stoelen en veel privacy. Je hebt van die bijeenkomsten waar dit erg gewenst is.

Extra’s en opstellingsmogelijkheden

De grote designtafel biedt een vaste opstelling tot maximaal 12 personen. De heerlijk comfortabele stoelen maken een vergadering ontspannend. Er is een aparte toegang via een voorportaal. Geschikt als extra garderobe, persoonlijke bespreekruimte of vergaderruimte.

Interessante klanten die deze vergaderzaal ook reserveerden

Venderion bv. Trifork bv., het CBS, Rabobank,  en de DELA zijn voorbeelden van bedrijven die regelmatig kiezen voor Boord.

Erg leuke locatie met goede faciliteiten en vriendelijk personeel, geen andere toevoegingen!
Oscar Reynhout van ICT automatisering bv zei dit over ons en Boord

Is Boord voor jouw zakelijke bijeenkomst nét te klein?

Bekijk dan Verder, Lava, Vlag of Dommel eens.
Wil je een mooie uitgebreide presentatie houden? Dan zitten je deelnemers heel fijn in de comfortabele stoelen van Theater. Deze kun je natuurlijk ook voor een uur bijboeken.

 

Deel deze zaal!