Anders (tot 6 p)

Anders. De naam zegt het eigenlijk al, deze vergaderruimte verschilt van onze andere vergaderzalen. In deze ruimte met landelijke uitstraling ervaar je rust. In Anders is geen gebruikt gemaakt van muurbestickering. Er is handmatig een watertafereel geschilderd. Een mooi stukje ambacht. Houten elementen versterken de natuurlijke uitstraling. Het is een eenvoudige en bescheiden ruimte waar je je al snel op je gemak zult voelen.

Let op: in verband met de 1,5 meter samenleving is het maximaal aantal personen dat in vergaderruimte Anders kan, veranderd. Anders wordt een Office4ADay. Meer weten daarover? Bel ons of vul het contactformulier in. 

Kenmerken

Naam ANDERS
Voor 1-on-1 / Sollicitatie / Coaching
Formaat 17 m²
Capaciteit maximaal 2 personen i.v.m. corona
Opstelling opstelling vergaderzaal blok 

Waar wordt Anders zoal voor gebruikt?

Voor een paar uur dat ene project uitwerken met een klein groepje of een goed netwerkgesprek. Anders is hier heel geschikt voor. 

Grotere groepen boeken deze vergaderruimte ook graag in combinatie met bijvoorbeeld Theater voor een presentatie of Saal voor een centrale kickoff.

Senicom, Saleswhyz en Real Movement boekten Anders ook.

Ben je op zoek naar een ander type zaal?

We hebben 5 kleine ruimtes die allemaal een hele eigen uitstraling hebben. Kijk ook eens naar Thuis, KoersCirkel of Rondom.

Catering

Je gasten verwennen met iets lekkers bij de koffie, een hartige snack of een lekker en gezond lunchbuffet? 

AV-middelen

Maak jouw bijeenkomst aantrekkelijker en interactiever met behulp van onze audiovisuele middelen.

Offerte

Vraag direct een offerte aan. We maken iedere offerte op maat, zodat je alleen betaalt voor wat je gebruikt.