Vergaderzalen bij Seats2meet in Eindhoven

Seats2meet heeft prima verzorgde vergaderzalen beschikbaar op een industriële en creatieve locatie in Eindhoven.
Met een van onze aansluitende vergaderzalen wordt jouw vergadering een succes! Degene die de inhoud overbrengt heeft natuurlijk ook een belangrijke invloed op de bijeenkomst. Maar als de omgeving aansluit bij de gespreksstof, dan komt de inhoud nog beter over.

Voor de verzorging van een vergadering hebben we verschillende zalen beschikbaar. In alle zalen kun je optimaal resultaat behalen, door de aangeboden ruimte en privacy. Onze persoonlijke service maakt het verschil.

Wij zorgen er samen voor dat het een hele fijne bijeenkomst wordt.

Wil je een vergaderzaal boeken?

Onze vergaderzalen zijn van alle gemakken voorzien en aantrekkelijk geprijsd. En zijn te boeken voor ieder budget en groepsgrootte. Er zijn zalen voor een groepsgrootte van 2 personen, maar er is ook zaal van 450m² waar ± 350 personen terecht kunnen. Het is ook mogelijk om een bepaald dagdeel te reserveren.

We kijken graag samen welke vergaderzaal geschikt is, zodat deze aansluit bij je behoeften. Onze zalen zijn gelegen in Strijp-S en daardoor goed bereikbaar voor zowel auto als het openbaar vervoer.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden of heb je nog verdere vragen?
Je kunt ons bereiken via 040 780 5039 of het contactformulier invullen. Dan nemen we spoedig contact met je op.

 

Spraakmakende bijeenkomst in een vergaderzaal

Onze vergaderzalen in Eindhoven, Strijp-S hebben hun eigen identiteit. Eindhoven staat bekend als lichtstad maar barst daarnaast ook van de technologie, creativiteit en design. Onze vergaderzalen stralen deze kenmerken dan ook zeker uit.

Om de vergadering helemaal op en top te verzorgen bieden wij het ‘Brainfood’ concept aan. Je hersenen krijgen veel informatie binnen maar je maag heeft ook wat nodig. Onze cateraar  bereidt een gebalanceerde lunch of diner voor, zodat je even kunt ontspannen en je gedachten kunt verzetten. Zo kun je na deze brainboost weer geconcentreerd verder vergaderen.

 Seats2meet is dus de ideale plek voor:

  • Vergaderingen, opleidingen en trainingen
  • Evenementen en bedrijfsfeesten
  • Netwerkbijeenkomsten
  • Try outs
  • Familiefeesten en diploma-uitreikingen
  • voor/na je bijeenkomst kosteloos een werkplek

Ja, inspireer mij ook

maandelijks tips en artikelen hoe je jouw bijeenkomst nóg beter kunt maken

Download onze brochure

Download pdf
Image