Social Friday

Social Friday is een podium voor ondernemers

Elke laatste vrijdag van de maand stelt Seats2meet Eindhoven Strijp-S een aantal van hun zalen beschikbaar om ondernemers de kans te geven daar gebruik van te maken. S2M gelooft erg in het faciliteren van ondernemerschap op Strijp-S. We stellen daarvoor onze open lounge ter beschikking, betaling voor je werkplek is door middel van het delen van kennis en we delen zelf overvloed door de lunch aan te bieden.

Business ontwikkelen

Door het geven van workshops en demonstraties op een Social Friday kun je je business verder uitbouwen, producten en diensten testen, feedback krijgen en je netwerk énorm uitbreiden. Diverse ondernemers die in het verleden gebruik hebben gemaakt van de Social Friday, huren nu onze zalen omdat hun bedrijf door de Social Friday erg is gegroeid.

Opbouw van de middag

De opzet van een dergelijke middag is dat er 2 workshoprondes worden gehouden van elk een uur. Voor de 1e ronde kunnen bezoekers zich aanmelden, voor de 2e ronde kiezen ze ter plekke. Als workshophouder zorg je zelf voor zoveel mogelijk publiciteit. Dit doe je door een evenement aan te maken op Facebook en ons daarvan medebeheerder te maken. Wij delen jouw evenement en posts dan ook zodat je zaal ook goed vol zit. De andere workshophouders doen dit ook, waardoor de 2e ronde ook alle zalen goed gevuld zijn.

Onverwachte relevante ontmoetingen

Deze middagen zijn altijd bijzonder goed bezocht, een van de redenen daarvoor is, is dat jouw netwerk groeit. Je ontmoet altijd mensen die waardevol voor je kunnen zijn, en jij voor hen. Misschien nu meteen, maar op een later tijdstip kun je elkaar wel eens nodig hebben.

Thema’s komende maanden

We bedenken elke maand een ander thema, dus wil je als ondernemer meedoen kijk dan even goed welk thema het beste bij jouw business past.

24 November – Zichtbaarheid & branding

Jan Wiilem Alphenaar is ditmaal onze keynote spreker. De kosten voor deze bijeenkomst zullen tussen de €5 n €10 komen.

Hou onze facebookpagina in de gaten, daar zal snel het programma op gaan verschijnen. Je kunt je ook aanmelden voor onze magazine, dan krijg je ook informatie over andere trainingen en bijeenkomsten waar je aan kunt deelnemen.

Vertel het verder

Aansluitend is er tijd om gezellig een drankje samen te nemen. Kortom, een middag waarop S2M het ondernemerschap erg sponsort. We zouden het zeer op prijs stellen wanneer je ons concept van zalenverhuur – flexwerkplekken – Social Friday verder verspreidt in jouw netwerk. Want ten slotte is ondernemerschap binnen S2M en het gebied Strijp-S écht iets bijzonders. Deel daarom zo veel mogelijk onze informatie via Facebook en Linkedin.

Facebook

Adres

Torenallee 24
5617 BD
Eindhoven

Telefoon

Deel deze pagina