Seats2meet Social friday

Social Friday -Thema Gezondheid en Lifestyle

Social Friday 28 juli

Deze keer is het Thema Gezondheid en Lifestyle.

a-synchrone wederkerigheid

Naar onze mening is ondernemen niet iets wat je alleen doet. Je hebt andere mensen nodig. Wij geloven sterk in a-synchrone wederkerigheid; iets voor een ander doen en wie weet wat er voor jou gedaan wordt. Daarom stellen wij onze zalen op Social Friday ter beschikking zodat starters en ondernemers hun kennis kunnen delen, feedback daarop kunnen ontvangen, en iedereen een leuke middag met elkaar kan delen.

Verbinden en plezier

Zowel als workshophouder en als bezoeker kun je kosteloos kennis delen en ontvangen. Verbinden en plezier staan hierbij altijd centraal. Vind je het leuk om iemand mee te nemen die middag? Dat kan. Het is voor ons leuk als je ons volgt op facebook en onze evenementen deelt. Zo wordt ons netwerk ook weer groter.

Inschrijven

LET OP!: Inschrijven voor de workshops doe je via de workshophouders zelf. Zij maken via Meetup event een evenement aan. Er zijn twee workshoprondes, die beginnen om 14:00 en om 15:00 uur waarbij je je alleen voor de 1e ronde in kunt schrijven. Wat je de 2e ronde wilt gaan doen, bepaal je ter plekke. Sommige workshops worden maar in 1 ronde gegeven. Bekijk daarom goed alle informatie op Meetup.

Programma

13:30 uur Inloop
13:45 uur Seat2meet Introductie, onze visie op ondernemen
14:00 uur Start 1e ronde van workshops
15:00 uur Pauze
15:15 uur Start 2e ronde van workshops
16:30 uur Na afloop een nog een drankje
17:00 uur Eind van het evenement

Meer weten?

Heb je een vraag of interesse, stuur dan een e-mail ter attentie van Mymza Wever.

Deel deze pagina