Privacy Policy

Seats2meet Eindhoven Strijp-S, ’s Hertogenbosch en Tilburg nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en gaan natuurlijk zorgvuldig met je persoonlijke gegevens om. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons privacy – en cookiebeleid.

We behouden te allen tijde het recht deze privacyverklaring te wijzigen. Wij adviseren je dan ook die regelmatig te controleren om er zeker van te zijn dat je de laatste versie hebt. Wanneer wij vergaande wijzigingen aanbrengen in onze privacyverklaring, zullen wij je hiervan natuurlijk op de hoogte stellen via onze website. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerktreding. Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 28 mei 2018.

Over Seats2meet Eindhoven Strijp-S, ’s Hertogenbosch en Tilburg

www.seats2meetstrijps.nl, www.seats2meetstationdenbosch.nl en www.seats2meettilburgspoorzone.nl worden beheerd door Meet & Connect bv.

Eigenaren zijn Luc Van der Keilen, Roger van den Berg en Marcel Nicolaas

Onze contactgegevens zijn:

Seats2meet Eindhoven Strijp-S
Torenallee 24
5617 BD Eindhoven
040-7805039

Persoonsgegevens

Wij verwerken je persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor je ze hebt verstrekt en in overeenstemming de met Algemene Verordening gegevensbescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

Welke gegevens verzamelen we?

Wanneer je bij ons een reservering hebt gemaakt van een van onze vergaderruimtes of flexwerkplekken via het algemene boekingssysteem www.seats2meet.com, of via een van onze medewerkers, bewaren wij deze gegevens voor administratieve verwerking en facturering. Ook gegevens die je zelf hebt ingevoerd bij het contactformulier worden alleen bewaard bij het daadwerkelijk maken van een reservering. Indien er niet gereserveerd wordt, worden je gegevens niet bewaard. Je e-mail wordt binnen 3 dagen verwijderd.

Wij verwerken alleen gegevens die je zelf hebt verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Mobiele telefoonnummer
  • Website
  • Bedrijfsnaam
  • Factuuradres
  • Straat- en huisnummer
  • Postcode en Woonplaats
  • PO nummer

Met welk doel gebruiken wij de persoonsgegevens?

Door de gegevens aan ons te verstrekken geef je ons toestemming om de gegevens voor bovengenoemde doeleinden te gebruiken. Daarnaast hebben wij een aantal gegevens nodig om een opdracht (optie op een reservering of een daadwerkelijke boeking) conform de overeenkomst voor je uit te voeren. Ook kan het zijn dat wij reeds verstrekte gegevens nodig hebben ten behoeve van direct marketing.  Voor dit laatste zullen wij altijd een zorgvuldige overweging maken zodat slechts gegevens gebruikt worden welke strikt noodzakelijk zijn voor direct marketing (gerechtvaardigd belang).

De volgende gegevens worden verzameld en verwerkt voor de volgende doeleinden:

  • Je voornaam en emailadres gebruiken wij voor het verzenden van commerciële nieuwsbrieven. Wij doen dit alleen met de gegevens die we verkregen hebben via het online inschrijfformulier d.m.v. dubbel opt-in en de gegevens uit ons boekingssysteem. Dit betreft een klantrelatie waardoor de Telecomwet nog steeds van toepassing is.
  • Je voor- en achternaam en e-mailadres die jij invult bij een formulier voor een offerteaanvraag, worden gebruikt om een offerte te kunnen maken. We slaan deze gegevens op in het CRM-/boekingssysteem van Seats2meet.com, het persoonlijke paspoort dat je zelf kunt beheren. En tevens op onze Google Drive, welke inmiddels beveiligd d.m.v. de verwerkersovereenkomst met Google Suite360.

 

Met wie delen wij je persoonsgegevens?

Je persoonsgegevens worden opgeslagen op onze Google Drive en in het CRM systeem van Seats2meet.com. De gegevens worden opgeslagen conform de AVG. Meer informatie over het privacybeleid van Seats2meet.com vind je hier.

Daarnaast delen wij persoonsgegevens in de vorm van foto’s ten behoeve van onze marketingdoeleinden met Facebook en Linkedin. Meer informatie over het privacybeleid van Facebook vind je hier. Het privacybeleid van Linkedin vind je https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy/hier.

Jouw gegevens kunnen door Facebook en Linkedin ook worden doorgegeven naar de Verenigde Staten. Deze doorgifte van gegevens gebeurt op grond van het EU-SV Privacy Shield Framework. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de verwerking van de gegevens door Facebook en/of Linkedin.

Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van onze website en om de inhoud van onze advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren, gebruiken wij cookies.

Een cookie is een klein bestandje dat door onze websites (www.seats2meetstrijps.nl en www.seats2meet.com) wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt, wordt geplaatst. De informatie die in de cookie wordt opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van Consuwijzer.

Facebookadvertentie cookies

Behalve het promoten van berichten besteden wij geen marketingbudget aan Facebookadvertenties.

LinkedInadvertentie cookies

Wij besteden ook geen marketingbudget aan LinkedIn advertenties.

Tracking cookies

Wij gebruiken een site tracking van Hubspot. Hubspot plaatst een cookie waarmee wij kunnen zien welke bedrijven onze website bezoeken. Hubspot verzamelt geen persoonlijke informatie. Wij kunnen je niet persoonlijk herleiden.

Google Analytics

Ook door ons statistiekenpakket Google Analytics, worden er analytische cookies geplaatst op www.seats2meetstrijps.nl en www.seats2meet.com. Wij willen namelijk graag weten hoe onze bezoekers de website gebruiken zodat wij het gebruik van deze websites verder kunnen optimaliseren. Daarom worden op deze sites analytische cookies van Google geplaatst. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Wij kunnen je ook hier niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijke wordt verplicht, of voor zover derden die informatie namens Google verwerken. Daarom hebben wij met Google een verwerkersovereenkomst gesloten. Google mag daardoor de verkregen informatie niet gebruiken voor andere Google diensten of doeleinden.

Gegevens verwijderen

Wil je gegevens verwijderen?

Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief of een contactformulier hebt ingevuld of een aankoop hebt gedaan in de vorm van het reserveren van een meetingspace of workspace, en in de toekomst geen e-mail van Seats2meet Strijp-S wilt ontvangen, kun je te allen tijde weer eenvoudig uitschrijven. De uitschrijving voor onze nieuwsbrief verricht je door onderaan een nieuwsbrief te klikken op unsubschribe. Hiermee wordt het beleid van Mailchimp gevoerd. Zij bewaren de gegevens van unsubscribers zodat deze niet opnieuw op de verzendlijst kunnen komen.

Wil je uit ons reserveringssysteem dan kun je contact met ons opnemen via de mail (info@s2mstrijps.nl) of bellen 040-7805039.

Wil je de cookies uitschakelen?

Dan kun je die doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de helpfunctie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Dingen die je altijd kunt doen

  • Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser. De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.
  • Geef in je browser aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden.
  • Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.

Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden hoe je cookies kunt uitschakelen. Heb je verder nog vragen over onze cookies, neem dan contact met ons op.

Social Media

Wij willen het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om zo de content van onze website te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media Share buttons.

Van de volgende Social Media hebben wij buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy.

Links

Op onze website (www.seats2meetstrijps.nl) tref je links naar externe websites aan. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten die van ons om. Deze externe websites gebruiken ook cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaringen van de betreffende websites.

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites en diensten van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden.

Bewaartermijn

Jouw gegevens worden niet langer dan noodzakelijk bewaard voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Bij uitschrijving van onze nieuwsbrief wordt het beleid van Mailchimp gevoerd. Zij bewaren de gegevens van unsubscribers zodat deze niet opnieuw op de verzendlijst komen.

De gegevens die wij gebruiken om te antwoorden op een bericht dat jij aan ons hebt gestuurd door het contactformulier worden binnen een week verwijderd uit onze mailbox. Indien het contact heeft geleid tot het maken van een reservering, dan worden je gegevens in ons reserveringssysteem geplaatst en bewaard volgens de regelingen die nodig zijn om onze diensten te kunnen leveren.

Natuurlijk heb je recht op inzage in je persoonsgegevens. Deze mogelijkheid krijg je altijd toegestuurd bij het maken van een reservering.

Je kunt zelf je persoonlijke gegevens zien en wijzigen door middel van ons paspoort. Ook heb je zelf de mogelijkheid om wijzigingen in de boekingen te maken. De gegevens in ons reserverings- en CRM systeem bewaren wij tenminste 7 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichtingen te voldoen.

We adviseren je privacygevoelige gegevens via een veilige manier te verzenden.

Rechten

Voor het verwerken van jouw gegevens heb je altijd het recht jouw toestemming weer in te trekken. Daarna zullen we deze gegevens niet meer verwerken. Het intrekken van jouw toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van jouw toestemming vóór deze intrekking.

Je hebt het recht tot het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen. Wij nemen je verzoek binnen 4 weken in behandeling.

Klacht bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Indien je een klacht hebt over de manier waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken kun je ons mailen. Zoals met alles, proberen wij er dan samen met je uit te komen. Je hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Je kunt deze privacy verklaring als PDF hier downloaden.