Park

Park – voor projecten en Startups
Park (46m²) laat veel daglicht toe. In combinatie met de aankleding, de robuuste houten design tafels en houten elementen krijg je het gevoel buiten in het Park te zitten.

Vitaliserende ruimte

Door het natuurlijke kleurgebruik in Park word je gevoel van vrijheid, voorjaar, jeugd en vernieuwing aangewakkerd. Een ontspannende zaal waarbij je je creatieve vermogens als van nature aanspreekt. Wanneer je Startupbootcamps, trainingen of bijeenkomsten organiseert op het gebied van vernieuwing, gezondheidszorg of spiritualiteit dan kom je al snel bij Park uit.

Mooie grote tafels

Door het enorme gewicht van de twee fraaie design tafels is deze ruimte iets minder flexibel dan bijvoorbeeld Lava, Kaf en Koren of Vlag

Vaste vergaderopstelling: tot 16 personen

Uitstekend voor projectgroepen en Startups Park is zo’n typische vergaderzaal die veel geboekt wordt voor het opstarten van projectgroepen en Startups. Een grote muur waar je met magneetborden en flip-overs kunt werken en een plafondbeamer maakt brainstormen wel heel gemakkelijk.
Image
[rev_slider alias="parkslider"]

Een content titel

Park werd bijzonder prettig ervaren door onder andere de volgende klanten: Bevolkingsonderzoek Zuid, ABN Amro, Persona Academy en Altran

Wil je een andere ruimte? Bekijk dan het totaaloverzicht van onze zalen, daar zit gegarandeerd wel iets voor je bij.

Om Park te boeken ga je vanaf dit punt gebruik maken van de boekingssoftware van www.Seats2meet.com. Dit systeem past de vergaderruimte aan op datum en aantal bezoekers. Als de ruimte reeds geboekt is, stelt het systeem je een andere ruimte voor.

Offerte aanvragen
Terug naar zalenoverzicht

Ja, ik wil ook graag bij het S2M waardenetwerk horen

dan ontvang ik leuke tips, verhalen en data van evenementen

Download onze brochure

Download pdf
Image
Image

Contact

Torenallee 24, 5617 BD, Eindhoven
De ingang bevindt zich onder de rode loopbrug.
Telefoon: 040 780 5039
info@s2mstrijps.nl

Openingstijden

Image

Route met de auto

Bekijk hier de routebeschrijving. Deze kun je naar je telefoon sturen door op het plaatje te klikken. Voor een uitgebreidere omschrijving over de parkeerplekken kun je hier terecht.

Image

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid op Strijp-S. Je kunt een kortingskaart krijgen of bij je reservering uitrijkaarten kopen.

Image

Met het Openbaar Vervoer

Met de trein kun je uitstappen op Station Strijp-s (7 minuten looptijd) en op het Centraal Station (10 minuten looptijd) Er rijden vanaf het CS elke kwartier 4 bussen die bij de zijkant van S2M stoppen. (Looptijd 30 seconden).

9292 reist met je mee