Over onze locatie

S2M Eindhoven Strijp-S by Jan Willem Alphenaar

Wil je ook even binnen kijken?

Jan Willem Alphenaar, spreker en schrijver over Social Media en Public Relations gebruikt vaak onze locatie. Bekijk zijn spontane rondleiding.
Urbandustrial | Visiefilm Strijp-S 2017

Meer over Strijp-S de inspirerende omgeving waar wij zitten

Strijp-S heeft een nieuwe visiefilm gemaakt (29 minuten dus neem een bakkie koffie erbij). Een gebied dat volop in ontwikkeling is. Wij zijn het (geografische) ondernemershart. Een omgeving waarin je elkaar kunt vinden en versterken. Kansen zien. Zelf en met anderen kansen creëren. Waarde toevoegen aan je omgeving.

Hoe het werkt

Wij zijn een ontmoetingsconcept

We verhuren ruimtes voor vergaderingen, evenementen en kosteloze werkplekken. We zijn erg flexibel, je betaalt per stoel en kunt annuleren of wijzigen tot 24 uur van tevoren.

Wij geloven in een waardenetwerk

Het faciliteren én verbinden van mensen die onze stoelen gebruiken is wat ons drijft. Elke speler in het waardenetwerk (de Mesh) neemt hierin zijn eigen verantwoordelijkheid.

Wij hebben overvloed


Onze stoelen zijn niet altijd bezet. Deze overvloed delen we graag met jou. We bieden je daarom een werkplek die je betaalt met sociaal kapitaal.

Wij ontvangen graag sociaal kapitaal

Boek je een werkplek dan vragen we je in ruil hiervoor om jouw kennis met ons waardenetwerk te delen. Dankzij het delen van je kennis ontmoet je anderen.

Wij geloven in onverwachte ontmoetingen

Alles is gericht op het laten ontstaan van serendipiteit, een mooi woord voor een ontmoeting waar je niet naar op zoek bent maar die wel heel waardevol is.

Wij geloven dat wie goed doet, ook goed ontmoet.

Misschien niet altijd direct, maar op termijn zeker. De vorm waarin kan daarbij verschillen. Dit noemen we a-synchrone wederkerigheid.

Visie Seats2meet.com

Ronald van der Hoff - Seats2Meet
Ronald van der Hoff, founder van Seats2meet vertelt waarom een bezoek aan Seats2meet onverwacht relevant is.

"Bij elke ontmoeting met anderen kun je ontdekken waar je relevant voor elkaar bent. Op een vaste plek binnen een kantoor vind je dit niet. Anders gaan samenwerken is een trend die niet meer te stoppen is in huidige ontwikkelingen in technologie".

Wil je meer lezen over het Nieuwe Werken, Society 3.0 of andere boeken over ondernemerschap. Deze kun je downloaden.