Over ons

Dit is Seats2meet Strijp-S:
Ondernemend, gastvrij, getalenteerd en authentiek.

De kracht van ons team ligt erin dat we onze klanten (graag leren) kennen, altijd gaan voor het gezamenlijke succes door samenwerking en een positieve houding en nét even dat stapje verder gaan om van jouw bijeenkomst tot een succes te maken. 

Mymza Wever

Daniëlle van Roij

Anneke Leenders

Fabian Verstraelen

Emre Çelik

Maks van de Ven

Helma Schellen

Ingrid Steerneman

Roger van den Berg

Luc Van der Keilen

Wanneer is Seats2meet interessant voor jou?

Als je een bedrijf bent dat:
• een bruisende vergaderlocatie zoekt die je makkelijk en snel digitaal kan reserveren
• een locatie zoekt voor een netwerkbijeenkomst, seminar en trainingen
• graag wil samenwerken en kennisdelen wil bevorderen
• inzichtelijk wil maken welke kennis en ervaring je in huis hebt en verbinding wil met andere bedrijven of ondernemers
• de deuren open wil zetten voor innovatie, verbinding en synergie

Seats2meet uitgelegd

Al 10 jaar faciliteert Seats2meet werk- en ontmoetingsplekken voor freelancers en ondernemers in ruil voor hun sociaal kapitaal, een belangrijk element om relevant te blijven in de markt.

De betaalde meetingspaces hebben een hoge bezettingsgraad, terwijl 1 op de 6 mensen die bij Seats2meet werken en ontmoeten een nieuwe betaalde opdracht vinden. Zo creëren we samen een perfecte win-win situatie en een cultuur van samenwerking en duurzame groei.

Ontmoetings­concept

We verhuren vergaderruimtes, ruimtes voor evenementen en werkplekken. We zijn erg flexibel, je betaalt per stoel en kunt annuleren of wijzigen tot 24 uur van tevoren.

Waardenetwerk

Het faciliteren én verbinden van mensen die onze stoelen gebruiken is wat ons drijft. Elke speler in het waardenetwerk neemt hierin zijn eigen verantwoordelijkheid.

Overvloed

Onze stoelen op het Kennisplein zijn niet altijd bezet. En deze overvloed delen we graag met jou en bieden je daarom een werkplek die je betaalt met sociaal kapitaal.

Sociaal
kapitaal

Boek je een werkplek dan vragen we je in ruil hiervoor om jouw kennis met ons waardenetwerk te delen. Dankzij het delen van je kennis ontmoet je anderen.

Onverwachte ontmoetingen

Alles is gericht op het laten ontstaan van serendipiteit, een mooi woord voor een ontmoeting waar je niet naar op zoek bent maar die wel waardevol is.

Wie goed doet
goed ontmoet

Misschien niet altijd direct, maar op termijn zeker. De vorm waarin kan daarbij verschillen. Dit noemen we a-synchrone wederkerigheid.

Once you go S2M, you keep coming back again

Ronald van der Hoff, founder van Seats2meet vertelt waarom een bezoek aan Seats2meet onverwacht relevant is.
“Bij elke ontmoeting met anderen kun je ontdekken waar je relevant voor elkaar bent. Op een vaste plek binnen een kantoor vind je dit niet. Anders gaan samenwerken is een trend die niet meer te stoppen is in huidige ontwikkelingen in technologie”.

Wil je meer lezen over het Nieuwe Werken, Society 3.0 of andere boeken over ondernemerschap. Deze kun je downloaden.