Thuis voelen

Dat jij je bij ons thuis voelt, en je gasten ook, is erg belangrijk. Of je nou een kleine zelfstandige bent of werkt bij een multinational. Een gezellige dag hebben is gewoon belangrijk. Een persoonlijk contact voor, tijdens en na jouw bijeenkomst is simpelweg prettig.

Als jij 5 minuten in je bijeenkomst vrij kunt plannen voor ons, vertellen wij graag waarom ons concept zo relevant is voor jou en ondernemingen.

Het Nieuwe Werken

Voor elke ondernemer zijn wij een belangrijke locatie. Betrokken zijn bij ondernemerschap zoals wij doen zorgt dat we relevant zijn voor jou als bezoeker. Zo creëren we een werkomgeving waar iedereen elkaar kan ontmoeten.
Op het moment van jouw vergadering of bijeenkomst zijn er altijd andere ondernemers die graag willen helpen. Check daarvoor ons online systeem. Je kunt per locatie zien wie er aanwezig is. .

Ronald van den Hoff (Seats2Meet): "Wij maken plekken onverwacht relevant"

Visie Seats2meet.com


Ronald van der Hoff, founder van Seats2meet vertelt waarom een bezoek aan Seats2meet onverwacht relevant is.

“Bij elke ontmoeting met anderen kun je ontdekken waar je relevant voor elkaar bent. Op een vaste plek binnen een kantoor vind je dit niet. Anders gaan samenwerken is een trend die niet meer te stoppen is in huidige ontwikkelingen in technologie”.

Wil je meer lezen over het Nieuwe Werken, Society 3.0 of andere boeken over ondernemerschap. Deze kun je downloaden.

Evenementen


Ben je op zoek naar een geschikte ruimte voor jouw evenement bij Strijp-S?

Dutch Technology Week, het Supertof Festival voor ZP-ers, een kickoff van grote bedrijven, noemt het maar op. Evenementen tot 350 personen faciliteren wij met alle plezier voor je. Wil je er extra PR aan geven? We vertellen je graag over de mogelijkheden.

Er is voor elk type bijeenkomst een geschikte ruimte te vinden, veel is aan te passen aan jouw wensen. Zo hebben we diverse ruimtes met aangrenzende breakouts. Bijv. Lava en Stoelendans.
* Bekijk de aankomende evenementen

Vergaderen


Vergaderen is soms nodig, maar meer nog een mogelijkheid nader tot elkaar te komen. Met elkaar werken is inspirerend waardoor je een nog betere teambuilding krijgt. Wij willen jou graag helpen door onze ervaringen met je te delen. Wie weet hebben we nuttige tips voor je.

Hoe doen we dat?
Bij voorkeur hebben we persoonlijk contact met je; dat je langskomt of belt. Samen bespreken we wat je nodig hebt om je bijeenkomst te laten slagen. Onze audiovisuele middelen versterken je bijeenkomst en gezamenlijk eten draagt bij aan een fijne werkdag. Met ons Brain Food concept eet je gedurende jouw bijeenkomst op gezette tijden een bijzonder gerecht.
* Bekijk onze zalen

Ontmoeten


Seats2meet biedt naast vergaderruimtes ook flexwerkplekken. Je vindt op ons Plein veel Zelfstandig Professionals die altijd openstaan voor contact en het delen van kennis.

Op het moment van jouw bijeenkomst kun je realtime zien wie er aanwezig is en met hen kennismaken. Wie wat wat een interessant contact jullie voor elkaar kunnen zijn. Doe er je voordeel mee.

Kenniscentrum


We werken met een realtime platform waar ook jij gebruik van kunt maken. Je vindt bij ons onder andere Virtueel Assistenten, online marketeers, architecten, tekstschrijvers, webdevelopers, journalisten, Drone-experts, coaches, social media deskundigen, fotografen en app-ontwikkelaars.

Als je specifieke kennis zoekt, neem dan contact op met onze communitymanager Helma

Ondernemershart op Strijp-S


Strijp-S heeft een nieuwe visiefilm gemaakt (29 minuten dus neem een bakkie koffie erbij). Een gebied dat volop in ontwikkeling is. Wij zijn het (geografische) ondernemershart. Een omgeving waarin je elkaar kunt vinden en versterken. Kansen zien. Zelf en met anderen kansen creëren. Waarde toevoegen aan je omgeving.

Urbandustrial | Visiefilm Strijp-S 2017

Een korte rondleiding


Jan Willem Alphenaar, spreker en schrijver over Social Media en Public Relations gebruikt vaak onze locatie. Bekijk zijn spontane rondleiding.

S2M Eindhoven Strijp-S by Jan Willem Alphenaar