Aanvraag Prijsvoorstel

Het liefst hebben we persoonlijk contact met je. Via de telefoon of de chat. Zijn wij daarin niet bereikbaar of heb jij de voorkeur voor een contactformulier, dan kun je op deze manier een prijsvoorstel of kennismaking aanvragen.

* Verplicht

Facebook

Telefoon

Bereikbaarheid


Seats2meet Strijp-S is uitstekend bereikbaar. Er zijn diverse (betaalde) parkeerplaatsen en een parkeergarage. Je kunt bij onze balie een kortingskaart krijgen. Of een uitrijkaart kopen. (€6). Het openbaar vervoer is nóg gemakkelijker. Er is een treinstation Strijp-S, van daaraf is het 8 minuten lopen naar de Torenallee. Bussen rijden er 4 in een kwartier en die stoppen bij S2M om de hoek.

Routebeschrijving


Download hier de routebeschrijving. Deze kun je afdrukken door op het plaatje te klikken. Voor een uitgebreidere omschrijving over de parkeerplekken kun je hier terecht.”


Meld een foutje

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.

Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een email kun je ons hierover een berichtje sturen. Je kunt er vanuit gaan dat elke mail binnen een dag wordt bekeken. We doen ons best om je een mailtje te sturen als we iets hebben aangepast.

Vertel wat klopt er niet of kan er beter?