Mogelijkheden

Onze menu’s en buffetten worden geserveerd in ons restaurantgedeelte Spijs door onze top kok Chef Erling Rugsten. Hij verzorgt met liefde voor het vak lunches en diners en vertelt heel graag wat hij voor je bereid heeft. Wil je een mooie impressie van Chef Erling en zijn passie voor voeding bekijken?

Uitgebreid Streekbuffetlunch

Een uitgebreide, biologische streeklunch met een ruime keus aan producten van leveranciers uit de omgeving.

Menu van de dag

Een volledig diner met producten die dagelijks variëren, verzorgd door onze kok Chef Erling.

3 gangen dinerbuffet

De mogelijkheid bestaat om gebruik te maken van het dinerbuffet, een uitgebreid, biologisch diner met producten van leveranciers uit de omgeving. Het buffet bestaat uit diverse producten, waarbij alle elementen van een drie gangen menu aanwezig zijn.

Diner: Chef Erlings suggestion

Wij vinden het leuk om een diner in overleg samen te stellen zodat het past bij of een aanvulling is op de belasting van een lange dag. Chef Erling kan het diner begeleiden en in overleg een passend diner samenstellen. Het diner laat je zintuigen prikkelen. De stijl kan worden omschreven als modern, toch klassiek en goed voor lichaam en geest. Het diner bestaat uit producten die voornamelijk lokaal en duurzaam van aard zijn.

Brain Food for events

Chef Erling stelt een menu samen voor de hele dag. Hij zorgt ervoor dat de juiste foodbreaks op het juiste moment van de dag geserveerd worden. De ingrediënten zijn dusdanig dat gedurende de tussenliggende periode de spijsvertering optimaal werkt. Een hele gezonde en verrassende Brain boost. De samenstelling daarvan is altijd bespreekbaar.

Brain Food

Brain Food

Luxe hapjes bij de netwerkborrel

Bij de netwerkborrel van 1,5 uur kunnen luxe hapjes verzorgd worden. In het algemeen heeft men voldoende aan 3 hapjes per persoon bij de borrel. Er kunnen maximaal 5 verschillende hapjes besteld worden per reservering. Chef Erling zal je gasten verrassen.

Spijs is een gedeelte van ons openbare Plein waar onder andere flexwerkers werken. In deze ongedwongen sfeer kun je ondernemers ontmoeten en kennis uitwisselen. Kennis uitwisselen is belangrijk voor ons concept. Hoe het werkt kun je lezen op de pagina Over Ons.

Facebook

Adres

Torenallee 24
5617 BD
Eindhoven

Telefoon

Bedrijfsgegevens

Rekening: NL87TRIO0391178423
KvK: 66381045
Btw. nr: NL856524694B01

Facebook

Deel deze pagina