Keuken

Chef Erling Rugsten

De grote aantrekkingskracht van onze locatie is de inspirerende omgeving én onze catering. Samen met mijn team van Food Chapter stellen we voor onze gasten bijzondere en vooral gezonde gerechten samen. Natuurlijk hebben wij ook bijzondere gerechten voor gasten met dieetwensen.

We werken met gezonde en pure ingrediënten afkomstig van passievolle en zorgzame leveranciers. Onze recepten zijn een reflectie van deze passie en worden door eerdere gasten omschreven als culinair, unieke en inspirerende combinatie. We hopen op deze manier de gasten enthousiast en nieuwsgierig te maken en te verbinden met voedsel. Dit levert vaak enthousiaste gesprekken op, vooral ook tussen collega’s onderling.

Het belang van een break

In deze drukke en gedigitaliseerde wereld waarin we leven wordt het belang van een break wel eens vergeten. Maar even wegstappen van de computer, wat bewegen en kletsen over niet-werk gerelateerde zaken maakt je niet alleen gelukkiger op je werk, onderzoek toont tevens aan dat deze onderbreking je juist productiever maakt.

Brainfood

Naast de “Food Break” is aangetoond is dat door meerdere korte Food Break-momenten te nemen jouw lichaam in optimale conditie blijft, je geest scherper wordt en je creatiever denkt. Ons “Brain Food”-concept speelt hierop in met verrassende en voedzame hapjes. De speelse verbazing en het zichtbaar opfleuren van de gasten werkt ook voor ons enorm inspirerend.

Menumogelijkheden

Je kunt bij ons uitgebreid ontbijten, lunchen en dineren.
Onze menu’s en buffetten worden geserveerd in ons restaurantgedeelte Spijs. Ik verzorg met liefde voor het vak alle gerechten en vertel je heel graag wat ik voor je bereid hebt.

  • Ontbijtbuffet
  • Streeklunchbuffet
  • 3 of 4 gangen diner
  • Blije BigBurger
  • Chef Erlings Suggestion

Brainfood

Ik stel een menu samen voor de hele dag. In plaats van je gebruikelijke 3 grote maaltijden per dag te eten, verdelen we bij Foodchapter je dag in meerdere kleine food-breaks. Bij iedere break krijg je creatieve en innovatieve food snack, die je een energie boost geeft.
De ingrediënten zijn dusdanig dat gedurende de tussenliggende periode de spijsvertering optimaal werkt. Een hele gezonde en verrassende Brain boost. De samenstelling daarvan is altijd bespreekbaar.

Extra opties

  • Patisseriegebak
  • Petit Fours met bedrijfslogo
  • Hapjesbuffet
  • Drankenbuffet, kan op nacalculatie
  • Kookworkshop
Download Brochure

Bij Seats2meet en Foodchapter is heel veel mogelijk. Bel, mail of chat met ons om te bespreken wat we voor je kunnen doen. Je ziet alle opties wanneer je van ons -extern- boekingssysteem gebruik gaat maken. Bij boekingen tot 20 personen kun je dit heel makkelijk zelf doen en online beheren.

Voor boekingen vanaf 20 personen of wanneer je iets speciaals wilt, kun je contact opnemen.

Zelf boeken

Facebook

Adres

Torenallee 24
5617 BD
Eindhoven

Telefoon

Deel deze pagina