Wat kost het huren van een vergaderruimte?

In by Helma

You are here:
< Back

Wat kost een vergaderruimte bij Seats2meet Eindhoven Strijp-S?

We kunnen je niet in 1 oogopslag laten zien wat onze zalen kost.
Om de eenvoudige reden dat ons systeem werkt met een yield management systeem. Dat is een vorm van prijsbepaling die gebruikmaakt van prijselasticiteit. Het optimale aantal producten wordt aangeboden aan het juiste aantal klanten tegen de beste prijs. Het principe is afkomstig uit de luchtvaartsector, maar wordt inmiddels ook in de hotelbranche toegepast. Ook de zogenaamde lastminute-aanbiedingen zijn een vorm van yield management.

Onze prijzen worden dus gegenereerd aan de hand van het aantal stoelen/deelnemers dat gebruikt wordt/deelneemt en aan de hand van het aantal uren dat de ruimte nodig is. De prijzen zijn variabel naargelang de dag, het aantal uur en het aantal personen.

Ook zit er een prijsverschil bij drukke en minder drukke dagen. Ook maakt het uit hoever van te voren je een reservering maakt.
Het beste kun je ons bellen met je voorstel. Wil je graag zelf een inschatting maken, vul dan een proefboeking in via www.seats2meet.com.

Bekijk hier al vast de zalen.

Lees je offerte goed door

Heb je een boeking dat voor jou speciaal met zorg samengesteld is, dan gelden de voorwaarden die je in de toegezonden offerte terug kunt vinden. Lees deze daarom dan ook goed, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.