Werk samen met een diverse groep freelancers en ondernemers, leer nieuwe dingen en groei door onverwachte, relevante ontmoetingen.

Naast het verhuren van zalen voor commercieel gebruik is een gedeelte van ons concept gericht op het laten ontstaan van serendipiteit. Een mooi woord voor een ontmoeting waar je niet naar op zoek bent maar die wel heel waardevol is. En wij geloven dat wie goed doet, ook goed ontmoet. Misschien niet altijd direct, maar op termijn zeker. De vorm waarin kan daarbij verschillen. Dit noemen we a-synchrone wederkerigheid.

Flexwerken ten tijde van corona

De coronacrisis en de bijbehorende 1,5 maatregelen heeft invloed op ons aanbod van de flexwerkplekken. Wij bieden deze natuurlijk nog steeds aan want nu júist in deze tijd staan wij open voor het delen van overvloed in de vorm van kennis en netwerk!

We hebben per dag minder plekken beschikbaar dan voorheen. Want op dit moment hebben we simpelweg minder overvloed doordat onze vergaderruimtes nu minder verhuurd worden. Wanneer jij een werkplek boekt en ons helpt met jouw ‘sociaal kapitaal’, gaan we een goede toekomst tegemoet.

De Social Capital Tree; wij zijn de stam jullie de takken, samen groeien we door!

Kosteloos? Wat is het addertje onder het gras?

Je betaalt voor je plek met sociaal kapitaal of gewoon met geld. Als wij denken aan sociaal kapitaal dan zouden wij graag zien dat je actief voor ons posts maakt op social media , het liefst op Linkedin. En dan bij voorkeur een post over onze vergaderzalen zodat wij deze ook weer lekker gevuld hebben.

Tag ons dan ook, zodat wij dat verder kunnen delen. We waarderen dit echt heel erg.

Verder hebben we nu de Social Capital Tree, waar we ook nog andere kleine klusjes in hebben hangen. Of vraag aan onze leuke mensen achter de balie of ze iets hebben wat ook bij jou skills past.

Want als onze locatie weer volop gaat draaien, dan kunnen wij ook meer flexwerkplekken gaan aanbieden. We doen het samen!

snelle wifi  werken & ontmoeten  koffie & thee

Hoe flexwerken werkt

Je boekt een werkplek via het Paspoort. Je komt naar onze locatie, checkt in via het systeem. Onze gezellige host zal je vertellen waar je kunt gaan zitten, je zet je laptop klaar, pakt een kopje koffie en aan de slag! 

* op basis van beschikbaarheid houdt in dat wanneer er geen plekken beschikbaar zijn, je deze ook niet kunt reserveren. Momenteel kun je deze plekken alleen reserveren tussen 10 en 16 uur.

Daarom is het belangrijk altijd even vooraf te reserveren om niet voor verrassingen te komen staan!

IEDEREEN WIL VOORUIT, SEATS2MEET HELPT JE VERDER