Food Chapter

Eten is een universele taal die we allemaal ervaren door onze zintuigen en het voedt ons lichaam, geest en ziel. Mijn recepten zijn een vertaling van de eeuwig veranderende seizoenen en een ware weerspiegeling van de passie en zorg van Brabantse boeren.

Goed eten moet niet exclusief zijn maar toegankelijk voor iedereen. Het liefst overal en vooral waar je dagelijks het meeste bent: op je werk.

Hier bij Seats2meet Eindhoven Strijp-S krijg ik iedere dag de kans om zelfstandig professionals en bedrijven te stimuleren, inspireren en te verbinden met elkaar door een gezonde maaltijd. Ik ben er van overtuigd dat ‘Food the essential chapter is in your daily lives, to create a succesful story”

Cheers,
Erling Rugsten

 
 
Food Chapter
 
 

In deze drukke en gedigitaliseerde wereld waarin we leven wordt het belang van een break wel eens vergeten. Maar even wegstappen van de computer, wat bewegen en kletsen over niet-werk gerelateerde zaken maakt je niet alleen gelukkiger op je werk, onderzoek toont tevens aan dat deze onderbreking je juist productiever maakt.

Ook het belang van goede voeding wordt nog wel eens onderschat. Voedsel is meer dan een noodzakelijke ‘vulling’. Goede voeding geeft kracht, verhoogt je scherpte, stimuleert je creativiteit en draagt bij aan je gevoel van welzijn. Toch wordt het belang van goede voeding in het drukke dagelijkse leven nogal eens terzijde geschoven.

Food Chapter streeft ernaar om je een echte “Food Break” aan te bieden waarin de productiviteitsverhogende pauze wordt gecombineerd met goede voeding. Wij geloven dat “Food, is the essential chapter in our daily lives to create a succesful story.” We werken met gezonde en pure ingrediënten afkomstig van passievolle en zorgzame leveranciers. Onze recepten zijn een reflectie van deze passie en worden door eerdere gasten omschreven als “een culinair, unieke en inspirerende combinatie”. We hopen op deze manier de gasten enthousiast en nieuwsgierig te maken en te verbinden met voedsel. Dit levert vaak enthousiaste gesprekken op, vooral ook tussen collega’s onderling.

Brainfood *

Brainfood stimuleert de hele dag door je lichaam. Je hersenen en denkvermogen worden gemaximaliseerd. Dit concept voedt niet alleen je lichaam maar stimuleert daarnaast je nieuwsgierigheid, verhoogt je activiteit en houdt je hersenen actief.

  • verbetert je concentratievermogen, alertheid en geheugen
  • zorgt dat je lichaam in conditie blijft
  • je geest scherper wordt
  • je creatiever denkt

Altijd handig tijdens een lange vergadering of meerdaags congres waarbij je wel wat extra energie kunt gebruiken.
Ons Brainfood concept speelt hierop in met verrassende en voedzame hapjes op diverse tijdstippen van de dag. De speelse verbazing en het zichtbaar opfleuren van jouw gasten werkt ook voor ons enorm inspirerend.

Streeklunch *

Dagelijks een vers bereid buffet van lokale ingrediënten

Alle producten op de kaart worden op ambachtelijke wijze bereid. Daarnaast komen de ingrediënten bijna allemaal uit de streek. Goed voor jou en de prachtige Brabantse omgeving. Een gezonde lunch is belangrijk. Daarom zijn onze producten van de beste kwaliteit en bovendien heerlijk van smaak.

Burger

Make It Your Own Burger *

Zin in een classic burger? Stel bij ons je eigen burger samen.

Burger Buffet
Hamburgerbroodje, bio beef burger met Tex Mex kruiden, salade, augurk, tomaten, kaas, sauzen, frites en zelfgemaakt koolsalade

* Art Impression

Het is aangetoond is dat door meerdere korte Food Break-momenten te nemen jouw lichaam in optimale conditie blijft, je geest scherper wordt en je creatiever denkt. Ons “Brain Food”-concept speelt hierop in met verrassende en voedzame hapjes. De speelse verbazing en het zichtbaar opfleuren van de gasten werkt ook voor ons enorm inspirerend.

Wil je iets leuks, leerzaam en speciaals aanbieden aan jouw gasten? Wij geven kook-workshops waarin we veel dieper ingaan op de voedingswaarde van de gebruikte ingrediënten en de beste smaakcombinaties wat het seizoen te bieden heeft. Hier kunnen collega’s zelf een menu koken waar ze samen aan het einde van de avond van kunnen genieten. En dat alles met een sfeerverhogende passie, die van dit teambuilding event iets onvergetelijks maakt.

We hopen je te mogen verwelkomen bij Seats2meet Strijp-S en “Let’s talk Food!”

Deel deze pagina