evenementen seats2meet

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen publiceren wij maandelijks. Aan een aantal workshops kun je, soms kosteloos, deelnemen. Wil je deze persoonlijk in je mail ontvangen samen met nog ander leuk nieuws over het ondernemerschap en activiteiten op Strijp-S, meld je dan aan voor onze Business Magazine.

Zelf een evenement organiseren?

Direct boeken Offerte Aanvragen

Tot 20 personen kun je eenvoudig gebruik maken van ons onlineboekingssysteem. Vanaf 20 personen kun je een scherp prijsvoorstel opvragen. Of bellen natuurlijk… is ook nog  gezelliger.

5.10: “Burnout op de werkvloer en de rol van HR”
11.10: Informatiebijeenkomst Het Broodfonds = vol. Je kunt proberen op 6 februari aan te sluiten
12.10: Driedaagse training storycirkels organiseren
13.10: Magnetische Marketing – Anne Raaijmakers
20.10: WordPress Trainingen – Raoul Heijsen

20 oktober: WordPress Trainingen

IN 1 DAG EEN WORDPRESS WEBSITE!
Meer info en aanmelden

26 oktober WordPress Meetup Eindhoven

Onderwerpen: Een dozijn tips voor (startende) eenmanszaken en Een testomgeving gebruiken, altijd een goed idee.
Meer info en aanmelden

28 en 29 oktober: Hackaton UWV & SVB

Wil jij 48 uur lang creatieve oplossingen ontwikkelen voor twee van de grootste overheidsorganisaties van Nederland? Meld je dan aan voor de UWV & SVB Hackathon 2017!
Meer lezen

28 oktober: Doorbraken creëren

In de workshop: Doorbraken creëren, leer je hoe je een nieuwe kwaliteit van leven kunt ontdekken en dingen mogelijk kunt maken, die je eerder (misschien) niet voor mogelijk hield. Stappen zetten in je carrière, je verbinden met nieuwe mensen, een gezonde levensstijl ontwikkelen, meer geld verdienen, heftige emoties loslaten of je ambities realiseren.
Meer info en aanmelden

Je ontmoet elkaar bij Seats2meet!

Dit zijn workshops en trainingen op de locatie Eindhoven Strijp-S. Op www.seats2meet.com vind je alle activiteiten die in heel Nederland te volgen zijn. Er zitten bijzondere locaties tussen die de moeite waard zijn om eens te gaan bezoeken. Bijvoorbeeld de Social Impact Factory in Utrecht, deze is onlangs geopend.

Deel deze pagina