Contact Formulier

Het liefst hebben we persoonlijk contact met je. Via de telefoon of de chat. Zijn wij daarin niet bereikbaar of heb jij de voorkeur voor een contactformulier, vul deze dan in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je een offerte aanvragen klik dan hier.

* Verplicht

Facebook

Adres

Torenallee 24
5617 BD
Eindhoven

Telefoon

Bedrijfsgegevens

Rekening: 157096424
KvK: 50134299
Btw. nr: NL822585054B01

Bereikbaarheid


Seats2meet Strijp-S is uitstekend bereikbaar. Er zijn diverse (betaalde) parkeerplaatsen en een parkeergarage. Je kunt bij onze balie een kortingskaart krijgen. Of een uitrijkaart kopen. (€6). Het openbaar vervoer is nóg gemakkelijker. Er is een treinstation Strijp-S, van daaraf is het 8 minuten lopen naar de Torenallee. Bussen rijden er 4 in een kwartier en die stoppen bij S2M om de hoek.

Routebeschrijving


Download hier de routebeschrijving. Deze kun je afdrukken door op het plaatje te klikken. Voor een uitgebreidere omschrijving over de parkeerplekken kun je hier terecht.”


Meld een foutje

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.

Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een email kun je ons hierover een berichtje sturen. Je kunt er vanuit gaan dat elke mail binnen een dag wordt bekeken. We doen ons best om je een mailtje te sturen als we iets hebben aangepast.

Vertel wat klopt er niet of kan er beter?