Contact Formulier

Het liefst hebben we persoonlijk contact met je via de telefoon Zijn wij daarin niet bereikbaar of heb jij de voorkeur voor een contactformulier, vul deze dan in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Openingstijden vergaderzalen

Maandag t/m zaterdag van 8.30 – 22 uur. Zondag op aanvraag voor evenementen.

Betalingswijze

Je kunt een factuur laten sturen, per pin en op afstand betalen.

Wil je een offerte aanvragen klik dan hier.
Prijsvoorstel aanvragen

* Verplicht

Facebook

Adres

Torenallee 24
5617 BD
Eindhoven

Telefoon

Bedrijfsgegevens

Rekening: NL87TRIO0391178423
KvK: 66381045
Btw. nr: NL856524694B01

Bereikbaarheid


Seats2meet Strijp-S is uitstekend bereikbaar. Er zijn diverse (betaalde) parkeerplaatsen en een parkeergarage. Je kunt bij onze balie een kortingskaart krijgen. Of een uitrijkaart kopen. (€6). Het openbaar vervoer is nóg gemakkelijker. Er is een treinstation Strijp-S, van daaraf is het 8 minuten lopen naar de Torenallee. Bussen rijden er 4 in een kwartier en die stoppen bij S2M om de hoek.

Routebeschrijving


Bekijk hier de routebeschrijving. Deze kun je naar je telefoon doorsturen door op het plaatje te klikken. Voor een uitgebreidere omschrijving over de parkeerplekken kun je hier terecht.”


Meld een foutje

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.

Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een email kun je ons hierover een berichtje sturen. Je kunt er vanuit gaan dat elke mail binnen een dag wordt bekeken. We doen ons best om je een mailtje te sturen als we iets hebben aangepast.

Vertel wat klopt er niet of kan er beter?