Gezond, lekker en vers eten maakt jouw bezoek helemaal af!
We leggen je in de watten vanaf het moment dat je binnenkomt. We voeden je, zowel lichamelijk als mentaal. Zodat je ons volledig geïnspireerd weer verlaat.  

Onbeperkt koffie & thee

Geen dure rekening voor koffie en thee achteraf. Drink onbeperkt warme dranken vanaf € 1,75 p.p. Onze lekkere koffie is natuurlijk duurzaam en van het Fingerprinted koffieconcept.

Streeklunchbuffet

Ons uitgebreide streeklunchbuffet heeft voor iedereen wat wils. Ook met vegetariërs, veganisten en dieetwensen wordt rekening gehouden. Voor €16,25 eet je verse producten die lokaal zijn geteeld.

Luxe borrelen

Aan onze bar kun je na je bijeenkomst heerlijk borrelen. Ons assortiment aan luxe bieren in combinatie met een lekker hapje of een biologische bitterbal is een feestelijke afsluiting.

Duurzame en verse streekproducten

Onze streekproducten worden gedeeltelijk geteeld op een eigen stukje grond net buiten Eindhoven. We werken daarnaast graag samen met onze omgeving. Zo komt onze sla bijvoorbeeld van Duurzame Kost City farming, hier op Strijp-S.

Verrijkende gastvrijheid

Gezamenlijk eten verbindt, dat is algemeen bekend. Ons restaurant Spijs leent zich met zijn lange tafels, die onderling verbonden zijn tot bijna de langste lunchtafel in Europa, perfect voor delen van kennis en eten tijdens lunch en diner.

training bij seats2meet Den Bosch in ruimte Station

Overvloed

Onze overvloed aan cateringmogelijkheden biedt iedere bijeenkomst net dat beetje extra. Heb je bijvoorbeeld al gedacht aan:

  • De brainfoodbreak, Deze break is erop gericht je lichaam te stimuleren en je hersenen en denkvermogen te maximaliseren. Dit moment voedt niet alleen je lichaam, maar stimuleert ook je nieuwsgierigheid en verhoogt je activiteit. En natuurlijk heerlijk van smaak.  We serveren een selectie van 3 items per keer. Bestaande uit een wisselend assortiment van zowel gezonde, zoete en hartige snacks. 
  • Ons smakelijke 3-gangen streekdiner, een overvloedig dinerbuffet met seizoensgebonden gerechten bestaande uit verse ingrediënten, die geproduceerd zijn door passievolle leveranciers. Altijd bestaande uit een verse soep van de dag, luxe broodjes en een groene salade. Het hoofdgerecht bestaat uit twee maaltijdsalades, één warm gerecht met vis of vlees en één warm vegetarisch gerecht. En natuurlijk is er altijd een nagerecht, bijvoorbeeld een fruit salade of zoet gebak.
  • Een luxe netwerkborrel aan de bar. Vanuit je bijeenkomst loop je meteen door naar onze bar op het Plein, die op dezelfde verdieping ligt. We verzorgen voor jullie anderhalf uur onbeperkt fris, bier, wijn en speciaal bieren. En natuurlijk hoort daar een nootje bij. Liever een biologische bitterbal, een koud of warm hapje of een hartige snack? Geen probleem!
lunch bij Seats2meet Den Bosch

Food Chapter

Maak kennis met Food Chapter, onder leiding van Chef Erling, streeft ernaar om je een echte “Food Break” aan te bieden waarin de productiviteitsverhogende pauze wordt gecombineerd met goede maaltijden.

We werken met gezonde en pure ingrediënten afkomstig van passievolle en zorgzame leveranciers. Onze recepten zijn een reflectie van deze passie, omschreven als “een culinair, unieke en inspirerende combinatie”.

We hopen op deze manier de gasten enthousiast en nieuwsgierig te maken en te verbinden met onze gerechten. Dit levert vaak enthousiaste gesprekken op, vooral ook tussen collega’s onderling.

training bij seats2meet Den Bosch in ruimte Station