agenda januari 2018

Wat kun je beleven bij Seats2meet in januari?

Agenda januari 2018 Seats2meet Eindhoven Strijp-S

Aankomende evenementen publiceren wij maandelijks. Aan een aantal workshops kun je, soms kosteloos, deelnemen. Wil je deze persoonlijk in je mail ontvangen samen met nog ander leuk nieuws over het ondernemerschap en activiteiten op Strijp-S, meld je dan aan voor onze Business Magazine.

Zelf een evenement organiseren?

Zelf boekenOfferte aanvragen

Tot 20 personen kun je eenvoudig gebruik maken van ons onlineboekingssysteem. Vanaf 20 personen kun je een scherp prijsvoorstel opvragen. Of bellen natuurlijk… is ook nog gezelliger.

Actueel overzicht

17 januari: Cats Only : Vacht en Vel lezing

Zit jij letterlijk met de handen in het haar over het kapsel van je kat (of hond)? Je borstelverzameling puilt uit. Je borstelt en borstelt en de klitten blijven maar komen en de stofzuiger maakt overuren. Wil jij nu weleens waarom het niet werkt wat je doet? Geef je dan op voor de ‘Vacht & Vel’ lezing van vachtspecialist Jet Bijen – Veldhoen, een legende in de trimmerswereld 
€50 incl. btw
Meer info en aanmelden

23 januari: Symposium Advances in Fetal Monitoring – Nemo Healthcare

Foetale bewaking blijft een enorme uitdaging. Het cardiotocogram (CTG) bestaat ruim 45 jaar, maar heeft niet gebracht wat ervan gehoopt werd. Tijd dus voor nieuwe ontwikkelingen en inzichten.
Het Nemo congres “Advances in Fetal Monitoring” biedt een platform aan nieuwe ontwikkelingen op het gebied van foetale bewaking, met een interessant programma en zeer vooraanstaande sprekers.
€50 ex. btw, incl consumpties, lunch, documentatie en parkeren.
Meer info en aanmelden

25 januari: Innoveren en verbinden door Design Denken

Een serie van 5 workshops speciaal gericht op maatschappelijke vraagstukken. Ben jij een projectmanager, omgevingsmanager, gebiedswerker, docent of werk je in een maatschappelijke instelling? In 5 middagen ontdek je wat Design Denken is en wat dit voor jou kan betekenen.
€897 excl. btw
Meer info en aanmelden

1 februari: Open spreekuur Business Life Performance

Heb je vragen waar je mee rondloopt maar nog niet wilde of durfde stellen? Zet een eerste stap en kom naar het Open Spreekuur voor een (gratis) consult. Je krijgt direct feedback over welke richting je op kunt gaan en wat je volgende stappen kunnen zijn. Ik ben op verschillende locaties in het land aanwezig om jou te ontvangen met een kop koffie en ben helemaal klaar voor jouw vragen.
Meer info en aanmelden

Dit zijn workshops en trainingen op de locatie Eindhoven Strijp-S. Op www.seats2meet.com vind je alle activiteiten die in heel Nederland te volgen zijn. Er zitten bijzondere locaties tussen die de moeite waard zijn om eens te gaan bezoeken. Bijvoorbeeld de Social Impact Factory in Utrecht, deze is onlangs geopend.

Deel dit bericht

Subscribe to our mailing list

* indicates required