Seats2meet_strijps_videomarketing

4 april: Videomarketing

4 april: Videomarketing door Easyvideo

Altijd al meer willen weten over videomarketing en ook direct aan de slag gaan?
Je camera angst overwinnen, weten wat je kan vertellen en voortaan ook leads genereren met je video’s?
Doe dan mee met de Laat-Je-Zien videopowertraining, inclusief oefendag op 4 april.
Oefenen in een kleine groep zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt.

Meer over de trainer

Klanten van Ted Daamen van Easyvideomarketing, omschrijven hem als de videoman die met je meedenkt. Als videocoach. Die jouw taal spreekt naast “marketingtaal”. Hij doet daarmee veel meer dan alleen op een cameraknopje duwen.

Hij staat zelf ook vaak VOOR de camera, dus hij weet ook hoe dat voelt. Hij ervaar al 8 jaar wat wel of niet lekker “bekt” bij deelnemers, waar ze tegenaan lopen en vooral dat ieder individu uniek is. Jouw stijl, want we hoeven niet allemaal dezelfde gelikte RTL presentatoren te worden. Liever niet. Gewoon jezelf zijn

Ted maakte video’s voor de volgende klanten:

Zo heeft hij video’s gemaakt voor (of werkt hij regelmatig samen met) bekende Nederlandse zelfstandige top-ondernemer: Anne Raaymakers (Fanfactor), Aartjan van Erkel (Schrijvenvoorinternet), Taco Oosterkamp (Bedrijfsgroei), Ellen de Lange-Ros (Faxion), Linda Spaanbroek en Angela Mastwijk (Shiftacademy) , Floris Wouterson (Sleepwise) etc. Ondernemers die ook de kracht van video gebruiken.

 

Wil je zelf een evenement organiseren en van onze kanalen gebruik maken? Laat het ons weten!

Vanzelf deze berichten ontvangen?

Meld je aan en je zult als eerste weten bijvoorbeeld welke evenementen er georganiseerd worden. Ons magazine verschijnt 10x per jaar in je mailbox. Heb je een leuk artikel wat je in onze nieuwsbrief zou willen plaatsen? Vraag hier meer informatie.

Ja, ik laat me graag door Seats2meet inspireren

* indicates required