9 oktober

Door de aangekondigde maatregelen van eind september kunnen wij je nog steeds prima ontvangen in onze locaties in Eindhoven, Tilburg en Den Bosch, want 30 personen per ruimte mag volgens de maatregelen. Zo kunnen we elkaar, naast al het thuiswerken, af en toe wél fysiek ontmoeten. En de opties ‘online’ en ‘fysiek’ met elkaar combineren. 

Om de offline en online deelnemers te koppelen boek je een vergadercamera die dat makkelijk maakt. Neem de Owl bijvoorbeeld. Deze zorgt dat iedereen goed te zien en te horen is en is eenvoudig in gebruik. Plug & Play, zoals dat heet.

Zo is een hybride meeting snel geregeld en kan jouw vergadering of meeting gelukkig  doorgaan, en voorkom je onnodige kosten bij het eventueel annuleren. Je kunt door middel van onze apparatuur bijvoorbeeld verschillende ruimtes gebruiken binnen Seats2meet, en ook een connectie maken met onze andere locaties.

Hoe dat werkt lees je in dit artikel.


Fijne ruimtes om te vergaderen, een opleiding te geven en te werken.
Die maatregelen, dat voelt een beetje als een stapje terug. Toch kun je jouw werk prima door laten gaan, op een veilige manier, want daar zorgen we natuurlijk voor. Bekijk hier onze zalen, vraag een offerte op of boek zelf. Boeken gaat makkelijk via seats2meet.com, waar je direct de beschikbaarheid van ruimtes en locaties kunt zien. Handig!  

Safe@Seats
Je kunt erop rekenen dat je veilig kunt werken en ontmoeten op onze locatie. We houden ons aan de (hygiëne-)maatregelen zoals opgesteld door de regering. Groepen tot 30 personen kunnen en mogen we met gemak faciliteren, don’t worry.

Hoe doen we dat dan?

  • We werken met tijdsloten
  • De ruimtes zijn coronaproof
  • Er zijn goede ventilatiesystemen
  • En ook de catering is, zoals dat altijd al hoorde, volledig volgens alle hygiënemaatregelen dik in orde
  • Zelf dragen we mondkapjes en is ons vriendelijk verzoek dat onze gasten die ook dragen
  • Lees hier wat we natuurlijk nog meer doen

We zijn zo flexibel mogelijk want zodra er wijzigingen zijn passen we ons aan. Je hebt bij ons voldoende ruimte, want jouw veiligheid en gezondheid staat voorop. Zo blijven we – samen met de andere Seats2meet-locaties – met afstand de meest verrassende, vertrouwde en veilige werkplek van Nederland.


Zin in wat tips over vergaderen en ondernemerschap?

En nog heeeeeel veel meer leuke artikelen én evenementen Die vind je op de sites van onze 2 andere locaties

Groet,
Helma Schellen, marketing S2M Brabant
(en ja, connecten is fijn)