Linkedin Local Seats2meet Eindhoven Strijp-S

20 april: S2M Business Events: #2 LinkedIn Local

LinkedIn maar dan offline?

Op 20 april organiseren Jan Willem Alphenaar en Seats2meet Strijp-S (Seats2meet Business Events) een tweede bijeenkomst die niet over LinkedIn gaat. Dit evenement gaat namelijk over waar het echt om draait: mensen die mensen ontmoeten.

Koffie drinken met je eigen netwerk

Gewoon op een vrijdagochtend van 09:00 tot 11:00. Koffie met je netwerk. Je eigen lokale netwerk, want jij bepaalt mee wie er komt. Dat doe je eenvoudig door dit even op LinkedIn te delen en daarmee je lokale netwerk uit te nodigen.

1e editie was echt een succes

Bij de eerste editie op 28 februari hadden we ruim 80 deelnemers. Er werd echt genetwerkt en veel nieuwe connecties gemaakt en zelfs afspraken. Een zinvolle besteding dus die om een vervolg vraagt.
Foto’s bekijken van de eerste editie

LinkedIn Local als beweging

Begonnen in Australie in de zomer van 2017 is dit langzaam aan het uitgroeien tot een wereldwijd fenomeen. Bijeenkomsten zonder sprekers of programma. Gewoon koffie en drinken en ontmoeten. Geen sales pitches maar gesprekken. In Nederland is het al opgepikt in Amsterdam en Den Haag. Dus logisch dat Eindhoven ook hier aan mee doet!

Een gesprek beginnen met een ‘vreemde’?

Sommigen vinden het moeilijk om direct een gesprek te starten met iemand die ze niet eerder hebben gesproken. Daar hebben we iets op bedacht: handige conversatie starters die we ter plekke uitdelen. Maar we hebben gemerkt, het gaat gewoon vanzelf en het is super gezellig.

Gratis? Nee.

Nee, je betaalt 5 euro bij binnenkomst en dan mag je alle koffie, thee en koekjes hebben die je wilt.

Deel dit evenement op Facebook en Twitter.

Ja leuk, ik kom ook!

We hopen dat je komt!
Met vriendelijke groet,

Jan Willem Alphenaar ism Seats2Meet Eindhoven Strijp-S