Joomla Seats2meet Eindhoven Strijp S

Kennissessie Joomla

Ken je Joostock al?

Stichting Joostock organiseert Unconferences en kennisdeelmiddagen voor iedereen die houdt van Joomla. Het zijn informele, creatieve, gezellige bijeenkomsten op interessante locaties waarbij we met elkaar kennis en ervaring delen.

De tweede editie van Joostock Unconference is op 24 november bij Seats2meet in Eindhoven, van 10:00 tot 22:00 uur.

Wat is een Unconference?

Dat is een bijeenkomst of evenement waarvan het programma door de deelnemers zelf wordt bepaald. De dag is ingedeeld in sessies, en de onderwerpen zijn pas bekend na de eerste ochtendsessie.

Joomla?

Joomla is Open Source software om websites mee te ontwikkelen. Als je Joomla kent, als je ermee werkt en als je erover mee kunt praten, dan is Joostock Unconference iets voor jou.

Stichting Joostock?

Wij bieden een platform voor het vergroten van de kennis, het netwerk en het werkplezier voor iedereen die met Joomla werkt. Om dat doel te bereiken organiseren we de Joostock Unconference en Joostock Presenteert-bijeenkomsten.

Wat gaan we doen?

Het programma wordt in de ochtend door de deelnemers gemaakt. Het is dus wisselend, maar kan variëren van diep-technische discussies over webtechnieken tot verschillen tussen Open Source-systemen en omgaan met klanten.
Deze editie is er extra aandacht voor goed en lekker eten. Chefkok Erling maakt speciaal voor onze Unconference “Brain Food” – het eetconcept waarbij je de hele dag actief en wakker blijft.
Joostock Unconference duurt één dag, van 10:00 tot 22:00. Daarna kun je nog doorgaan in Strijp-S of in het centrum van Eindhoven, en de volgende dag gaan we iets leuks doen met diegenen die willen blijven (eventuele overnachting kun je zelf regelen).

Wat kost het?

Tot 24 oktober kun je een Early Bird-ticket kopen voor 85 euro. Inbegrepen bij je ticket: lunch, diner en tussendoortjes, koffie, thee, de netwerkborrel, muziek én alle unconference-sessies. We hebben plaats voor 50 mensen.

Koop je kaartje!

https://joostock.com/tickets

Lees meer over Joostock:

https://joostock.com

Vanzelf deze berichten ontvangen?

Meld je aan en je zult als eerste weten bijvoorbeeld welke evenementen er georganiseerd worden. Ons magazine verschijnt 10x per jaar in je mailbox. Heb je een leuk artikel wat je in onze nieuwsbrief zou willen plaatsen? Vraag hier meer informatie.

Ja, ik laat me graag door Seats2meet inspireren

* indicates required