studio lingua seats2meet strijp-s

Italiaanse, Spaanse en Franse les

Taalcursussen in kleine groepen

Italië, Frankrijk en Spanje behoren tot de populairste bestemmingen voor Nederlandse vakantiegangers. De aantrekkingskracht van deze landen ligt onder meer in de boeiende cultuur, goudgele zandstranden, middeleeuwse dorpjes en de smakelijke mediterrane keukens die ze te bieden hebben.

Geen taalbarriere meer

Stel je je eens voor hoe het zou zijn om tijdens jouw volgende reis in Italië, Frankrijk of Spanje, geen last te hebben van een taalbarrière. Wanneer je je helder en accuraat kunt uitdrukken, zul je merken dat je tijdens je vakantie (of zakenreis) veel beter contact kunt leggen met de lokale bevolking en gemakkelijker de juiste informatie kunt verkrijgen.

Nu met korting

Wie een voorliefde voor de Italiaanse, Franse of Spaanse taal heeft, kan zich nu inschrijven voor een hoogwaardige taalcursus, exclusief aangeboden door De Volkskrant en verzorgd door het gerenommeerde taleninstituut Studiolingua.
kortingsactie volkskrant seats2meet strijp-s

Persoonlijke aandacht

De ervaren gecertificeerde docenten hebben het Italiaans, het Frans of het Spaans als moedertaal, en leren je de taal snel en op een actieve manier te spreken, te lezen en te schrijven. Tijdens de lessen leer je aan de hand van alledaagse situaties de taal op een actieve manier te beheersen. Uiteraard wordt ook stilgestaan bij de nodige grammatica. Dankzij hun kleine lesgroepen (maximaal 15 leerlingen) krijg je veel persoonlijk aandacht.

Bij Seats2meet Eindhoven Strijp-S en Seats2meet ‘s Hertogenbosch CS

Deze cursussen, die in verschillende Nederlandse steden worden aangeboden, zijn gericht op de zogenaamd “basis gebruikers” (niveaus A1, A2 en B1 volgens Europees Referentiekader ERK Leerdoelen en lesmethode.
Het doel is om te kunnen communiceren met Italiaans, Frans of Spaans sprekende, in verschillende, dagelijks situaties en op een efficiënte en prettig manier, eerst op eenvoudig wijze (niveaus A1.1 en A1.2) en daarna grondiger (niveaus A2.1 en A2.2) en uitgebreider (niveau B1.1.). Hiervoor gebruiken ze een methode, waarbij een informele en ontspannen benadering in de klas de hoofdrol speelt, zodat iedereen zich vrij kan voelen om het Italiaans, het Frans of het Spaans te spreken en met de taal te experimenteren.

Bijzonderheden

  • Voor alle cursussen geldt dat bij inschrijving boven niveau A1.1 een niveautest verplicht is (gratis en vrijblijvend), of – indien je reeds een cursus gedaan heeft – een bewijs van het door jou bereikte niveau
  • Huiswerk en zelfstudie: circa 2-3 uur per week. De beste resultaten worden behaald als je hier dagelijks 30 minuten aan besteedt
  • Lees meer over de specifieke leerdoelen per taal en niveau omschrijving op deze pagina
  • Locatie: Seats2meet Eindhoven Strijp-S en Seats2meet ’s Hertogenbosch CS
  • De cursussen zullen beginnen in de week van 5 maart 2018 en eindigen in de week van 25 juni 2018
  • Er zullen 16 lessen van 2 uur zijn, zodat er een totaal van 32 lesuren bereikt wordt (eind april/begin mei 1 week schoolvakantie)
  • De cursussen worden in de avonduren aangeboden