Seats2meet eindhoven strijp-s uwv hackathon

Hackathon UWV en SVB

Hackaton Digitale innovatie

Wij werken als UWV en SVB aan de sociale zekerheid in Nederland.

Waar streven we naar?

Miljoenen burgers hebben daarvoor met ons te maken. We streven naar optimale dienstverlening voor burgers; onze klanten. Dat betekent dat we onze dienstverlening continu verbeteren door nieuwe technische mogelijkheden toe te passen.

Help mee en win €2500

Jij kunt ons helpen bij deze innovatie door samen met ons te werken aan oplossingen voor dienstverleningsvraagstukken. Dat doen we tijdens deze hackathon. En misschien wordt jouw idee dan wel door de SVB of UWV uitgevoerd.
Naast het hacken zelf, kunnen deelnemersworkshops volgen en zich presenteren voor een vakkundige jury met prominente personen vanuit de overheid en het bedrijfsleven. De hoofdprijs is een geldbedrag van €2.500,- en de kans dat UWV en/of de SVB de bedachte oplossing gaan gebruiken. Zo leggen de winnaars van vorig jaar nu de laatste hand aan hun prototype zodat deze in productie genomen kan worden.

Wanneer is het te doen?

De hackathon vindt plaats op 27 en 28 oktober 2018 bij Seats2Meet Strijp-S in Eindhoven tijdens de Dutch Design Week. Deelname is gratis en er wordt uiteraard goed voor je gezorgd.
Meer informatie en aanmelden

Vanzelf deze berichten ontvangen?

Meld je aan en je zult als eerste weten bijvoorbeeld welke evenementen er georganiseerd worden. Ons magazine verschijnt 10x per jaar in je mailbox. Heb je een leuk artikel wat je in onze nieuwsbrief zou willen plaatsen? Vraag hier meer informatie.

Ja, ik laat me graag door Seats2meet inspireren

* indicates required