evenementen seats2meet

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen publiceren wij maandelijks. Aan een aantal workshops kun je, soms kosteloos, deelnemen. Wil je deze persoonlijk in je mail ontvangen samen met nog ander leuk nieuws over het ondernemerschap en activiteiten op Strijp-S, meld je dan aan voor onze Business Magazine.

Zelf een evenement organiseren?

Zelf boekenOfferte aanvragen

Tot 20 personen kun je eenvoudig gebruik maken van ons onlineboekingssysteem. Vanaf 20 personen kun je een scherp prijsvoorstel opvragen. Of bellen natuurlijk… is ook nog gezelliger.

Actueel overzicht

Uitgelicht

8 december: Boekpresentatie De 4 urige werkweek van Karel Emck (presentatie en boek zijn gratis!)

De zin en onzin van een 4-urige werkweek.

15 & 16 december Magnetische Marketing van Anne Raaijmakers

Magnetische Marketing is een 2-daagse live workshop èn een online programma, van 4 online trainingen en 14 videolessen waarin je leert je workshops, online programma’s en webinars met gemak te vullen, klanten aan te trekken die bij je passen en je (online of offline) bedrijf om te zetten in een goed lopende organisatie met veel ideale klanten.
Meer info en aanmelden

15 december FNV: goed van start als ZZP-er. (kosteloos)

In deze cursus krijg je zicht op het nut en gebruik van een overeenkomst van opdracht en algemene voorwaarden. Ook geven wij je uitleg over het bepalen van je uurtarief en informeren wij je over alle mogelijkheden die er qua verzekeringen voor ondernemers mogelijk zijn. Daarnaast is er uitgebreid gelegenheid tot het stellen van vragen.
Meer info en aanmelden

14 december: bijeenkomst zelfstandige kunstvakdocenten (kosteloos)

Het programma bestaat uit verschillende onderdelen. In de ochtend is er een intervisie. Kunstvakdocenten (van alle verschillende disciplines) die kennis en ervaringen met elkaar delen en elkaar inspireren, want vaak is er in de dagelijkse praktijk (te) weinig tijd voor beschikbaar. Denk alvast eens na over de volgende vragen: Wat beïnvloed de klantperceptie en hoe werken jullie succesvol samen in de regio?
Meer info en aanmelden

22 december: Social Friday De Kracht van Personal Branding (kosteloos)

Wat onderscheidt jou van anderen? Waarom ben jij de aangewezen persoon voor die klus of baan? Hoe belangrijk is jouw online aanwezigheid op bijvoorbeeld social Media?
Aan de hand van een praktisch stappen plan en aantal oefeningen leer je hoe jij jezelf als merk moet neerzetten.
Meer info en aanmelden

Je ontmoet elkaar bij Seats2meet!

Dit zijn workshops en trainingen op de locatie Eindhoven Strijp-S. Op www.seats2meet.com vind je alle activiteiten die in heel Nederland te volgen zijn. Er zitten bijzondere locaties tussen die de moeite waard zijn om eens te gaan bezoeken. Bijvoorbeeld de Social Impact Factory in Utrecht, deze is onlangs geopend.

Deel dit bericht