Een tijd voor co-creatie en doorontwikkeling

Juist in deze tijd komt de meerwaarde van Seats2meet en de onlosmakelijke co-creatiecommunity echt tot uiting. Het is iedereen wel duidelijk dat je niet persé naast elkaar hoeft te zitten om elkaar te helpen en te inspireren. Natuurlijk is dat wel het fijnste, wij missen ook op alle locaties de levendigheid

Daarvoor kun je van een tal van mogelijkheden gebruik maken.

    1. Je kunt elke dag door middel van je paspoort inchecken. Gebruik de #stayconnected en zie wie er nog meer online aanwezig is op het platform.
    2. De Eventcalender van Seats2meet wordt een (waarde-)volle database van online trainingen en webinars waar je (veelal) kosteloos aan kunt deelnemen. Of je eigen training daar posten.
    3. zo is er dus ook dagelijks de mogelijkheid om heel actief met een aantal personen samen te werken, Work & Connect. Het is zeker aan te bevelen om hier aan te sluiten als je soms een stok achter de deur nodig hebt. Dit is een initiatief van de S2M locaties in Amersfoort, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch en Tilburg.
    4. Elke dinsdagochtend kun je online een bakje koffie doen met andere flexwerkers van de locaties in Brabant. Dat wordt gehost door middel van Zoom (maak dus een account aan) door het team van S2M Eindhoven.
    5. In de tussentijd zijn we veel bezig op alle sociale media kanalen, waarbij Linkedin het meest gebruikt wordt om content te delen. Volg ons en wij volgen jou. Zo kunnen we ongetwijfeld wat voor elkaar betekenen in deze tijd.

Work & Connect, waarom is dat interessant voor je?

Soms kun je als thuiswerktijger wel wat verbinding, inspiratie en structuur gebruiken. Dus… daar zorgen we voor!

Handig is dat…vertel!

Door een gezamenlijke ‘check-in’ (enkele korte oefeningen) aan het begin van de dag (10.00 uur) breng je jezelf helemaal in het nu en in verbinding met jezelf en de groep. Hierdoor creëren we een krachtige bedding voor een werkdag vol helderheid, productiviteit en creativiteit. Iedereen werkt de rest van de dag in zijn eigen flow aan zijn eigen ‘taken’ maar uiteraard is er alle ruimte voor uitwisseling.

Je kunt elke ochtend achter je laptop kruipen en om 10.00 uur aansluiten. Meld je gratis aan via de link: bit.ly/s2mworkconnect met password 812260. Dit gaat d.m.v. Zoom.
Zo heb je een lekker begin van je dag samen met andere bruisende breinen. Om 13.30 is er een brainstormmoment voor wie daar behoefte aan heeft en op sommige dagen is er een extra Powersessie (11.30 uur) of Bewuste Break (12.00 uur).

We sluiten de dag rond 16.00 uur gezamenlijk af met een ‘check-out’ waarin iedereen deelt waarover hij/zij tevreden is en wat je waardeerde aan (een van de) andere deelnemers van de sessie. Deze krachtige afsluiting zorgt voor een bekrachtiging van de flow die je op deze dag hebt ervaren en helpt je de energie mee te nemen. 

Powersessies
De powersessies hebben elke week een andere spreker en een verrassend onderwerp. Zo breek je jouw week met eens met wat anders.

Aanmelden Work & Connect:
bit.ly/s2mworkconnect met password 812260

Coffee2Connect locatie Eindhoven Strijp-S

Mis je een gezellig praatje bij het koffieapparaat? Nou,… wij ook! Daarom organiseert het team van S2M Eindhoven elke dinsdagochtend om 11 uur een koffiemomentje. Gewoon even bijpraten, zorgen delen, plannen bespreken of naar elkaar luisteren, het kan zo fijn zijn. Heb je behoefte aan meer inhoudelijk kennisdeling, laat het ons weten!

Oh ja, we hebben ook een besloten facebookgroep voor Eindhoven en eentje voor Den Bosch.

Aanmelden bij Zoom2koffiemoment
https://zoom.us/j/619303496?pwd=QStXM1o4YVlSSXdISC9NSVZ2cmhNQT09 Meeting ID: 619 303 496 Password: StrijpS

Groet team Seats2meet Eindhoven Strijp-S