Cibit opleidingen Seats2meet eindhoven strijps

Cibit Opleidingen op het snijvlak van IT en business

Kennisoverdracht in de breedste zin

Cibit academy is het opleidingslabel van inspearit. Zij onderscheiden zich in de markt door een passie voor actieve kennisoverdracht. Actief, omdat zij cursisten laten ervaren wat theorie in de praktijk betekent. Ze bieden een uitgebreid palet aan opleidingen voor business en IT. Zowel met open inschrijving via cibit.nl als met (maatwerk) in-company opleidingen en -programma’s.

Opleidingen bij Seats2meet Eindhoven Strijp-S

Cursus Agile Requirements Practitioner (3 dagen)

Agile werken is in veel opzichten anders dan traditioneel software ontwikkelen. Requirements engineering blijft onverminderd van belang, want nog steeds moeten bijvoorbeeld alle betrokkenen hetzelfde begrip hebben van de vraagstelling. Op het juiste moment voldoende aandacht besteden aan requirements blijft ook in Agile projecten een sleutel tot succes. Maar juist in de mate van detail en de timing zitten de verschillen. De technieken die requirements engineers toepassen en de verschillen van toepassen in een Agile project komen in deze cursus uitgebreid aan bod.
Cursusdata: 7, 14 en 21 september.
Aanmelden

Opleiding CISSP Information Security (5 dagen)

Certified Information Systems Security Professional (CISSP) is internationaal één van de belangrijkste certificeringen in het vakgebied. Het volgen van deze intensieve informatiebeveiliging opleiding is de ideale voorbereiding op de meest gewilde en internationaal erkende CISSP-certificering.
Cursusdata: 10 tm 14 september
Aanmelden

Cursus Architectuur en Agility (2 dagen)

In deze praktische training bekijken we deze impact vanuit drie invalshoeken: 1) hoe maak ik mijn organisatie wendbaar? 2) hoe kan ik als architect beter aansluiten bij agile teams? 3) hoe kan ik als architect effectiever werken met de agile mindset?
Cursusdata: 10 en 11 september
Aanmelden

Design Thinking (3 dagen)

Design Thinking is als methodiek, ontwikkeld door IDEO in samenwerking met Stanford University. Design Thinking legt een sterke nadruk bij de mens, in het proces, het gebruik van prototyping om tussentijds te testen en een iteratief proces om continu te verbeteren.
Cursusdata: 11, 18 en 25 september
Aanmelden

Certified training SAFe Agilist (2 dagen)

Veel organisaties werken met Scrum. Vaak stuiten agile teams op grenzen in de rest van de organisatie. Vooral in de besturing en samenwerking wringt het dan. Er is veel te winnen met agile optimalisatie van portfolio tot product, over de hele keten. SAFe biedt een compleet framework om dit te adresseren.
Cursusdata: 12 en 13 september
Aanmelden

SCRUM Master (2 dagen)

In projecten wordt steeds vaker voor een agile of Scrum aanpak gekozen. Sneller en goedkoper betere systemen realiseren is het doel. Evenals een optimale aansluiting bij de wensen van de opdrachtgever. De Scrum Master helpt het team om steeds meer agile te worden. Hij faciliteert de teamsessies en is actief op zoek naar belemmeringen en risico’s. Wil je inzicht en vaardigheid? De valkuilen van Scrum voorkomen? Volg dan deze Scrum Master cursus, je bent dan in staat Scrum succesvol toe te passen in projecten.
Cursusdata: 17 en 18 september
Aanmelden

Business Intelligence en Analytics (5 dagen)

Leer hoe je Business Intelligence (BI) succesvol implementeert, effectief inzet en met Analytics meer waarde haalt uit je data. Verbeter zo de kwaliteit van de besluitvorming en de prestaties van je organisatie.
Cursusdata: 20 en 27 september + 4, 11 en 18 oktober van 14.00-21.00 uur.
Aanmelden

SAFe Product Manager/Product Owner (2 dagen)

In twee dagen leer je het Scaled Agile Framework kennen en de Agile en Lean principes erachter. De focus ligt daarbij op de product owner practices die je nodig hebt om als Product Manager of Product Owner effectief te werken in een op SAFe® gebaseerde organisatie.
Cursusdata: 20 en 21 september
Aanmelden

Scrum Product Owner (2 dagen)

In de populaire Scrum-aanpak heeft de opdrachtgever, in de rol van Product Owner, een cruciale rol. Hij stelt namelijk de requirements vast en licht ze toe, bepaalt prioriteiten en accepteert uiteindelijk ook elk deelproduct. Wil je inzicht en vaardigheid om succesvol te zijn als Product Owner? Volg dan deze cursus.
Cursusdata: 24 en 25 september
Aanmelden

Vanzelf deze berichten ontvangen?

Meld je aan en je zult als eerste weten bijvoorbeeld welke evenementen er georganiseerd worden. Ons magazine verschijnt 10x per jaar in je mailbox. Heb je een leuk artikel wat je in onze nieuwsbrief zou willen plaatsen? Vraag hier meer informatie.

Ja, ik laat me graag door Seats2meet inspireren

* indicates required