seats2meet eindhoven strijps

19 april: Bezieling in je loopbaan

Heroriëntatie in je werk

Bezieling in je loopbaan is een traject voor mensen die zich willen heroriënteren in hun loopbaan en daaraan een belangrijke wending of nieuwe impuls willen geven. Dat kan betekenen dat het om vinden of creëren van nieuw werk gaat, of dat je een nieuwe invulling wilt geven aan je bestaande werk. We helpen je om keuzes te maken die aansluiten bij je talenten, bij wie je bent en bij wat jou drijft en inspireert; en om je bezieling in je dagelijkse leven concreet vorm te geven, stap voor stap. Zo ontstaat er een weg naar werk dat echt bij jou past en/of een manier van werken waaraan je weer zin en plezier beleeft.

– Voor wie is het traject bedoeld?
– Voor mensen die op een belangrijk keerpunt staan in hun loopbaan en daarin een bewuste keuze willen maken;
– Voor mensen die toe zijn aan een volgende stap in hun werk of loopbaan en niet hun carrière maar hun bezieling als uitgangspunt willen nemen;
– Voor mensen die zijn vastgelopen (vermoeidheid, conflict, gebrek aan inspiratie en motivatie, ziekte, enz.) en op zoek zijn naar hernieuwde zin, energie en bezieling;
– Voor mensen die hun werk zijn kwijtgeraakt en eerst stil willen staan, terug willen kijken en het beginpunt in zichzelf weer willen vinden; om van daaruit op zoek te gaan naar een passende nieuwe invulling of baan.

Wat biedt dit traject je?
– Individuele begeleiding op jouw persoonlijke vragen en thema’s door een vaste loopbaanbegeleider in jouw regio;
– Gerichte reflectie en uitwisseling met ‘collega’s’ die in een vergelijkbaar proces zitten;
– Wezenlijk inzicht in jouw natuurlijke talenten en bezieling;
– Ervaringsoefeningen die je helpen om in je concrete dagelijkse praktijk tot andere keuzes te komen.


Wil je zelf een evenement organiseren en van onze kanalen gebruik maken? Laat het ons weten!

Vanzelf deze berichten ontvangen?

Meld je aan en je zult als eerste weten bijvoorbeeld welke evenementen er georganiseerd worden. Ons magazine verschijnt 10x per jaar in je mailbox. Heb je een leuk artikel wat je in onze nieuwsbrief zou willen plaatsen? Vraag hier meer informatie.

Ja, ik laat me graag door Seats2meet inspireren

* indicates required