Mindset & Marketing Workshop seats2meet eindhoven strijp-s

29 juni: Mindset en Marketing Workshop

29 juni: Mindset en Marketing Workshop

Door Esther Manuputty – Smallegoor

Vind je het moeilijk om een constante stroom van klanten aan te trekken?

Schiet je in de stress als je denkt aan marketing?

Ken je dat? Je neemt je voor om dagelijks iets te posten op je Facebook pagina en ineens moet je heel dringend de was opvouwen en de hond uitlaten? Je weet wat je moet doen om klanten aan te trekken, maar er lijkt altijd wel iets tussen te komen?

Uitstelgedrag

Het kan je onderneming flink parten spelen, want je laat heel wat geld op tafel liggen als je niet dagelijks bezig bent met het aantrekken van nieuwe klanten. Klanten die maar wat graag met jou willen werken, als ze zouden weten dat je bedrijf bestaat.

Het ligt niet aan jou

Het probleem is dat we allemaal zo’n stemmetje in ons hoofd hebben die zegt dat het niet veilig is om je laten zien.
Dat stamt nog uit de tijd dat we het risico liepen om door sabeltandtijgers opgepeuzeld te worden. Gelukkig is die tijd voorbij, maar het instinctieve gedrag om je te verstoppen speelt onbewust nog mee. Je ‘oerbrein’ bepaalt voor een groot deel je mindset. Helemaal niet handig voor een ondernemer die afhankelijk is van klanten en dus gezien móet worden.

Hoe weet ik dit?

Ik heb jaren geploeterd om mijn bedrijf draaiende te houden. Ik begon in een tijd dat internet en sociale media nog in de kinderschoenen stond. Ik had veel gelezen over marketing, maar kon mezelf er maar niet toe zetten het toe te passen. In 2015 ben ik zelfs helemaal gestopt met mijn bedrijf. Ik was er klaar mee. Ik voelde me gefrustreerd en was het worstelen zat. Ik ging wel een baan zoeken, wat in die tijd ook makkelijker gezegd dan gedaan was, overigens.

Ik voelde me niet gelukkig met die beslissing. Het bleef wringen. Voor mijn gevoel had ik opgegeven en gefaald. Mijn droom om mensen te helpen schitteren was in duigen gevallen. Ik heb in die tijd veel nagedacht over wat mij in de weg had gestaan om succesvol te zijn. Iets in mij hield me tegen om te doen wat hiervoor nodig was.

Ik kwam tot de ontdekking dat mijn ‘oerbrein’ me parten had gespeeld. Diep vanbinnen was ik nog steeds bang voor ‘sabeltandtijgers.’ In 2017 nam ik toch weer de stap om opnieuw te beginnen. Ik kon mijn droom niet loslaten en het liet mij niet ook niet los.

Deze keer gewapend met kennis over mijn innerlijke holbewoner en nieuwe mindset.

Wanneer jij ook worstelt met het aantrekken van klanten, omdat je onbewust bang bent om opgepeuzeld te worden, dan is deze workshop voor jou…

Meer informatie en aanmelden

Tot de 29e,
groet
Esther

Vanzelf deze berichten ontvangen?

Meld je aan en je zult als eerste weten bijvoorbeeld welke evenementen er georganiseerd worden. Ons magazine verschijnt 10x per jaar in je mailbox. Heb je een leuk artikel wat je in onze nieuwsbrief zou willen plaatsen? Vraag hier meer informatie.

Subscribe to our mailing list

* indicates required